donderdag 23 juni 2011

Fashion Trend: Tail hem

Een nieuwe trend van het voorjaar 2011 is de Tail hem (ook wel Shirttail hem, Tapered hem, Cutaway hem genoemd). Dit is simpel gezegd een kledingstuk aan de voorkant korter is gesneden dan aan de achterkant. Denk maar aan de het jasje van het rokkostuum. Deze trend is al in februari gezien bij diverse fashion-shows. Het prachtig handprinted  jurkje hiernaast is van het designer fashion-label Dennis Basso. De prijzen van Dennis Basso zijn online niet te vinden, meestal betekent het dat het erg duur is. 


Een ander high fashion label is Denny Rose. Dit Italiaanse merk heeft een prachtige spring/summer collectie waarin de tail hem dress vollop vertegenwoordigd is. Denny Rose is wel een van mijn favoriete merken. De kleding heeft een prachtige pasvorm en ze maken gebruik van mooie stoffen.
De tail hem dress is tegelijk sexy en elegant. Het showt je benen maar tegelijkertijd is het elegant omdat je niet teveel laat zien. Je kunt de tail hem dress combineren met sexy high heels of mooie flatjes. 



Ik ben helaas nog niet in het bezit van de tail hem dress. Ik heb hem ook nog niet gezien in de winkels in Nederland. 


Wat vind jij van de tail hem dress? Hoe zou je hem combineren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten